The Tampere Lutheran Parishes and TAZ have signed a collaboration agreement.

The Tampere Lutheran Parishes becomes a pioneer church by offering parishioners new experiences based on TAZ technologies. Historical church tours, new kind of services, enhanced communality as well as ”Bittileiri”-activities are good examples of things in which ActionTrack platform can be used.

TAZ onnittelee Tampereen Seurakuntayhtymää uudenlaisesta ajattelusta ja toiminnasta

Tampereen Seurakuntayhtymä ja TAZ ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen.

Seurakuntayhtymästä tulee samalla kirkollisessa toiminnassa edelläkävijä tarjotessaan seurakuntalaisilleen aivan uudenlaisia kokemuksia ActionTrackin avulla. Näistä esimerkkejä ovat mm. historialliset kirkkokierrokset, uudenlaiset jumalanpalvelukset ja yhteisöllisyyden kehittämistyökalu unohtamatta seurakunnan Bittileiri -toimintaa, jossa ActionTrackilla on keskeinen osa ( http://www.bittileiri.fi/sivustot/bittileiri/juttuja/actiontrack ).