fbpx

Liva upp dina möten med ett roligt och energigivande lagspel som förbättrar gemenskapsandan

Våra lagspel är roliga och energigivande aktiviteter som passar att spela antingen före mötet, eller efter mötet. Medlemmarna i din grupp behöver bara sin egen telefon eller surfplatta och den kostnadsfria ActionTrack-appen för att delta. Det är väldigt lätt att spela, ingen manual krävs. 
  
Gå och lös-spelet ger energi till din kropp och själ med korta pauspromenader och underhållande frågor. 
 
Utomhusbingo är ett roligt spel att uppleva utomhus, där spelare plockar upp virtuella bingobollar medan de går ute och fyller sina kuponger i sina telefoner.
 
Vem som är vem? -spel lämpar sig som isbrytare under ett möte. Spelet passar även personer som redan känner varandra.
 
Gå lös – och Utomhusbingo-spel rekommenderar vi att du delar upp dig i små lag (t.ex. lag på 3-4 personer), för vilka det räcker med en delad mobil. Inom teamet, välj till exempel en mobil med batteriet så fullt som möjligt. Vem som är vem? alla deltar i isbrytarspelet med sin egen mobila enhet.
 
Laget eller spelaren med flest poäng vinner. Efter ditt spel ger vi dig tillgång till resultatlistan och svaren.

Gå & lös

”Gå och Lös” är ett okomplicerat spel där du tar dig an utmaningar. I varje utmaning ska du gå ett visst avstånd var som helst utomhus för att sedan få en gåta att lösa. Spelaren som får högst poäng vinner!

Se spelvideon här

Varaktighet: 30-60 minuter

Utomhusbingo

Spela bingo som aldrig förr! Fånga de virtuella bingobollarna utomhus för att bilda rader på din bricka. Bli först med att få 1 rad, 2 rader och full bricka för att få högre poäng.

Se spelvideon här

Varaktighet: 60-75 minuter

Vem som är vem?

Vem som är vem? isbrytarspelet inspirerar spelare att bli sociala direkt. Räkna med diskussion, skratt och high fives. Spelare lär känna varandra och lär sig nya saker på ett roligt sätt. Ingen manual krävs!

Varaktighet: 45-90 minuter

Prissättning

Max 20 personer: 300 € + moms
Max 40 personer: 500 € + moms
Max 70 personer: 700 € + moms
Max 100 personer: 900 € + moms
Max 200 personer: €1100 + moms

Vi lägger till kundens egna frågor till alla spel för €50 + moms / fem frågor. Ange i avsnittet “Ytterligare information” i beställningsformuläret om du vill ha dina egna frågor i spelet.

Blev du intresserad?

Du kan beställa teamspelet för din grupp genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss via e-post: contact@taz.fi eller per telefon: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). First Camp lägger till priset på spelet på din faktura.

Share this page