fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä

Voimme myös räätälöidä pelin omilla kysymyksillänne

Tiimipelimme ovat joko sisällä tai ulkona koettavia hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka tarjoavat liikuntaa ja yhdessä suoritettavia haasteita. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita.

Suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 3-4 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi.

Pelit hyödyntävät omien asiantuntijoidemme luomia monialaisia tehtäväkirjastoja ja keskusteluaiheita. Voimme myös räätälöidä pelinne esimerkiksi viidellä tai useammalla omalla tehtävällänne (kysymys ja vastausvaihtoehdot / tekstivastaus / numerovastaus / kuvavastaus).

Ja koska kyseessä on peli, niin eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja tiimien vastauksiin.

Naantali ja Ruissalo

Move & Solve

”Liiku & Ratkaise” on suoraviivainen ja energisoiva peli, jossa suoritatte yhteensä 20 haastetta. Jokaisessa haasteessa teidän tulee ensin liikkua ulkona 100 metriä, jonka jälkeen saatte kysymyksen. Nopea vastaus antaa enemmän pisteitä. Eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa!

Kesto: 60 minuuttia

Naantali ja Ruissalo

Kuvasuunnistus on liikunnallinen sisäpeli, joka sisältää 20 etsimistehtävää. Tiimien tulee löytää kohteita kuva- ja tekstivihjeiden avulla. Mitä nopeammin tiimi löytää vihjeen osoittaman kohteen ja skannaa sieltä löytyvän QR-koodin, sitä enemmän tiimi saa pisteitä. Kussakin kohteessa joukkueille esitetään myös kysymys, johon oikein vastaamalla voi ansaita tärkeäitä lisäpisteitä. Eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa.

Kesto: 90 minuuttia

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä yritysmyyntipalveluumme: yritysmyynti@sunborn.fi

Share this page