fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä, joka kohentaa yhteisöllisyyttä

Tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikki pelit voidään räätälöidä omilla kysymyksillänne.

 

Globetrotters’ Blackjack (30 – 60 minuuttia)

Peli sopii erinomaisesti kokouspäivän päätteeksi tai illallista odoteltaessa. Peli vaatii tietämystä maailman kohteista sekä riskinottoa. 

Kuka kukin on? (30 – 90 minuuttia)

Peli sopii ice breakeriksi kokouksen yhteyteen. Peli sopii myös hyvin henkilöille, jotka tuntevat toisensa jo ennestään.

Liiku & Ratkaise (30 – 60 minuuttia)

Peli energisoi kehonne ja mielenne optionaalisilla taukokävelyillä ja UKK-instituutin suunnittelemilla työhyvinvointia käsittelevillä kysymyksillä sekä taukoliikuntatehtävillä.

Visa-Bingo (30 – 60 minuuttia)

Visa-Bingo yhdistää tietämystä, taktiikkaa ja onnea. Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista joka vastaa numeroa tiimin bingokupongilla, ja tämän jälkeen vastata oikein annettuun kysymykseen.

 

Globetrotters’ Blackjack-, Liiku & Ratkaise- sekä Visa-Bingo-peleissä suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 2-6 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Kuka kukin on? ice breaker-peliin kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin.

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 30-60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 30-90 minuuttia

Liiku & Ratkaise

Move & Solve

Liiku & Ratkaise on energisoiva taukopeli, joka auttaa aktivoimaan 2-6 pelaajan tiimit työhyvinvointia käsittelevillä kysymyksillä ja taukoliikuntatehtävillä. Peliä voidaan pelata sisällä tai ulkona ennen kokousta tai taukojen aikana.

Katso pelin video tästä

(alkuperäisen peliversion video)

Kesto: 30-60 minuuttia

Visa-Bingo

Pelaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista joka vastaa numeroa tiimin bingokupongilla, ja tämän jälkeen vastata oikein annettuun kysymykseen. Tarkkaavaisuus ja nopea päättely palkitaan, sillä kahden valitun pallon summa kelpaa myös. 

Katso pelin video tästä

(alkuperäisen ulkopeliversion video)

Kesto: 30-60 minuuttia

Hinnoittelu (sisältää räätälöinnin ja ALV:in)

Max 20 henkilöä: 600€
Max 40 henkilöä: 850€
Max 70 henkilöä: 1100€
Max 100 henkilöä: 1350€
lisähenkilöt >100: 5€/henkilö

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä ja muuta sisältöä kuten grafiikkaa (esim. logonne). Ilmoita tilauskaavakkeen kohdassa “Lisätietoja” jos haluatte peliinne kustomointia.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi täyttämällä alla olevan kaavakkeen tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Botta Events lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page