fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä, joka kohentaa yhteisöllisyyttä

Tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita.

Globetrotters’ Blackjack-peli sopii erinomaisesti kokouspäivän päätteeksi tai illallista odoteltaessa. Peli vaatii tietämystä maailman kohteista sekä riskinottoa. Kuka kukin on? -peli sopii ice breakeriksi kokouksen yhteyteen. Peli sopii myös hyvin henkilöille, jotka tuntevat toisensa jo ennestään. Liiku & Ratkaise -peli energisoi kehonne ja mielenne lyhyillä taukokävelyillä ja viihdyttävillä kysymyksillä. Outdoor Bingo on ulkona koettava hauska liikunnallinen peli, jossa pelaajat hakevat arvottuja bingopalloja kaduilla kävellen ja täyttävät täten kuponkejaan.

Globetrotters’ Blackjack-, Liiku & Ratkaise- sekä Outdoor Bingo-peleissä suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 3-4 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Kuka kukin on? ice breaker-peliin kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin.

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 45-90 minuuttia

Liiku & Ratkaise

Move & Solve

Liiku & Ratkaise” on suoraviivainen ja hauska kokouspeli. Se energisoi nopeasti kehonne ja mielenne lyhyillä kävelyillä sekä viihdyttävillä kysymyksillä. Peli on samalla myös kilpailu, jossa eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa!

Kesto: 30-60 minuuttia

Outdoor Bingo

Pelaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Nappaa virtuaalisia bingopalloja ulkona ja muodosta bingo-rivejä omalle kupongillesi. Ensimmäinen pelaaja joka muodostaa 1 rivin, 2 rivin ja täyden kupongin saa suuremmat bonuspisteet.

Kesto: noin 60-75 minuuttia

Hinnoittelu

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV
Max 40 henkilöä: 500€ + ALV
Max 70 henkilöä: 700€ + ALV
Max 100 henkilöä: 900€ + ALV
Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä hintaan 50€ + ALV / viisi kysymystä. Ilmoita tilauskaavakkeen kohdassa “Lisätietoja” jos haluatte peliin omia kysymyksiänne.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi täyttämällä alla olevan kaavakkeen tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Botta Events lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page