fbpx

Elävöitä vierailusi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä

Tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita.

 

Globetrotters’ Blackjack-peli sopii erinomaisesti kokouspäivän päätteeksi tai illallista odoteltaessa. Peli vaatii tietämystä maailman kohteista sekä riskinottoa.

Kuka kukin on? -peli sopii ice breakeriksi kokouksen yhteyteen. Peli sopii myös hyvin henkilöille, jotka tuntevat toisensa jo ennestään. Voitte pelata peliä kokousta ennen, taukojen aikana sekä kokouksen päätteeksi. Peliin kannattaa varata kokonaisaikaa noin 60-90 minuuttia.

Liiku & Ratkaise -peli energisoi kehonne ja mielenne lyhyillä taukokävelyillä sekä UKK-instituutin luomilla hyvinvointi- ja liikunta-aiheisilla kysymyksillä, joissa kussakin on myös lisätietoa kysymyksen aiheesta (40 kpl). Pelin tehollinen kesto on noin 60 minuuttia.

Outdoor Bingo on ulkona koettava hauska peli, jossa pelaajat hakevat arvottuja bingopalloja ja täyttävät täten kuponkejaan. Ensin 1 rivin, 2 rivin ja koko kupongin bingot kokoavat pelaajat ansaitsevat suuremmat bonukset. Suurimmat yhteispisteet keräävä pelaaja voittaa.

Lipunryöstössä jakaudutte “klaaneihin”, jotka kisaavat toisiaan vastaan yhteispisteillä. Tässä juoksemaan innostavassa pelissä on virtuaalisia lippuja, aarteita, rosvoja, tehtävärasteja sekä yllätys-bonusmahdollisuuksia. 

 

Globetrotters’ Blackjack-, Liiku & Ratkaise- sekä halutessanne myös Outdoor Bingo-peleissä suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 3-4 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Kuka kukin on? ice breaker-peliin ja Lipunryöstöön kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin.

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan tietämystä ja riskinottoa.

Kesto: 60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat sosiaalisiksi ja oppimaan toisistaan jotain uutta.

Kesto: Pelattavissa koko päivän ajan

Liiku & Ratkaise

Move & Solve

Liiku & Ratkaise” energisoi kokoustaukojen aikana kehonne ja mielenne lyhyillä kävelyillä sekä viihdyttävillä kysymyksillä.

Kesto: Pelattavissa koko päivän ajan

Lipunryöstö

Lipunryöstö on hauska liikunnallinen peli, jossa klaanit kisaavat toisiaan vastaan lippuja ja aarteita keräten.

Kesto: 45 minuuttia

Outdoor Bingo

Nappaa virtuaalisia bingopalloja ulkona ja muodosta bingo-rivejä ensimmäisenä pelaajana. 

Kesto: noin 60-75 minuuttia

Hinnoittelu

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV
Max 40 henkilöä: 500€ + ALV
Max 70 henkilöä: 700€ + ALV
Max 100 henkilöä: 900€ + ALV
Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä hintaan 50€ + ALV / viisi kysymystä. Ilmoita tilauskaavakkeen kohdassa “Lisätietoja” jos haluatte peliin omia kysymyksiänne.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi täyttämällä alla olevan kaavakkeen tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Mikäli haluatte englanninkielisen pelin, kertokaa se kaavakkeen lisätietoja-kohdassa, tai muuten ilmoittamalla meille.

Hotelli Nuuksio lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page