fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä, joka kohentaa yhteisöllisyyttä

ActionTrack-tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikki pelit voidään räätälöidä omilla kysymyksillänne.

Globetrotters’ Blackjack-, Liiku & Ratkaise- sekä Bingo-peleissämme suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 2-6 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Kuka kukin on? ice breaker-peliin kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Räätälöimme pelin juuri teille, annamme ryhmällenne peliohjeet, järjestämme tapahtumanne etänä ja annamme teknisen tuen Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin. Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa.

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen tiimipeli, jossa vaaditaan tietämystä ja riskinottoa.

Kesto: 30-60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat sosiaalisiksi ja oppimaan toisistaan jotain uutta.

Kesto: 30-90 minuuttia

Liiku & Ratkaise

Move & Solve

Liiku & Ratkaise” energisoi kokoustaukojen aikana kehonne ja mielenne lyhyillä kävelyillä sekä UKK-instituutin työhyvinvointi- tehtävillä.

Kesto: 30-60 minuuttia

Outdoor Bingo

Nappaa virtuaalisia bingopalloja ulkona liikkuen ja muodosta bingo-rivejä ensimmäisenä tiiminä tai pelaajana. 

Kesto: 60+ minuuttia

Visa-Bingo

Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista ja vastata oikein annettuun kysymykseen. 

Kesto: 30-60 minuuttia

Hinnoittelu (sisältää räätälöinnin ja ALV:in)

max 20 henkilöä: 500€ + ALV
max 40 henkilöä: 700€ + ALV
max 70 henkilöä: 900€ + ALV
max 100 henkilöä: 1100€ + ALV
lisähenkilöt >100: 4€/henkilö

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä ja muuta sisältöä kuten grafiikkaa (esim. logonne). Ilmoita tilauksen yhteydessä jos haluatte peliinne kustomointia.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Kultaranta Resort lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page