fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla tiimipelillä

Jo yli 60 maassa koetut tiimipelimme ovat joko sisällä tai ulkona koettavia hauskoja aktiviteetteja, jotka tarjoavat yhdessä suoritettavia haasteita, yllätyksiä, yhteisöllisyyttä ja niin halutessa myös liikuntaa. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat pelaamiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikkien pelin aikana näette reaaliaikaisen tuloslistan, ja täten vaikkapa piste-eronne kärkeen.

 

Suosittelemme, että pelaatte Globetrotters’ Blackjack- ja Liiku & Ratkaise-pelejä pieninä tiimeinä (esim. 2-4 henkilöä), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Crime Time-peliä pelataan 2-6 hengen joikkueina (klaanit), joiden kullakin jäsenellä on oma mobiililaite. Kuka kukin on?-tutustumispeliä tulee pelata niin, että jokaisella pelaajalla on oma mobiililaite.

Hinnoittelu:

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV

Max 40 henkilöä: 500€ + ALV

Max 70 henkilöä: 700€ + ALV

Max 100 henkilöä: 900€ + ALV

Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Move & Solve

”Liiku & Ratkaise” on suoraviivainen peli, jossa suoritat haasteita. Jokaisessa haasteessa sinun tuee ensin liikkua vaadittu matka missä tahansa ulkona, jonka jälkeen saat aivopähkinän. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa!

Kesto: 60 tai 90 minuuttia

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 60 tai 90 minuuttia

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 60 tai 90 minuuttia

Erilainen murhamysteeri-kokemus, jossa 2-6 pelaajan tiimien tulee ratkaista murhaaja, avunantaja, murhaväline, motiivi, murhan ajankohta ja murhapaikka. Peli vaatii oikeiden rikostutkijoiden tarvitsemia ominaisuuksia kuten havainnointi, keskittyminen, muistaminen, äly ja tiimityö.

Kesto: 60 tai 90 minuuttia

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin alla olevan lomakkeen avulla.

Share this page