fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä, joka kohentaa yhteisöllisyyttä

Tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikki pelit voidään räätälöidä omilla kysymyksillänne.

Kuka kukin on? ice breaker-peliin kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Visa-Bingo-pelissä suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 2-6 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite.

Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin.

Kuka kukin on? tutustumispeli

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 30-90 minuuttia

Visa-Bingo

Pelaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista joka vastaa numeroa tiimin bingokupongilla, ja tämän jälkeen vastata oikein annettuun kysymykseen. Tarkkaavaisuus ja nopea päättely palkitaan, sillä kahden valitun pallon summa kelpaa myös. 

Kesto: 30-60 minuuttia

Hinnoittelu (sisältää räätälöinnin ja ALV:in)

Max 20 henkilöä: 500€ + ALV 24%
Max 40 henkilöä: 700€ + ALV 24%
Max 70 henkilöä: 900€ + ALV 24%
Max 100 henkilöä: 1100€ + ALV 24%
lisähenkilöt >100: 4€/henkilö + ALV 24%

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä ja muuta sisältöä kuten grafiikkaa (esim. logonne). Ilmoita tilauksen yhteydessä jos haluatte peliinne kustomointia.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Wanha Satama lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page