fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä, joka kohentaa yhteisöllisyyttä

Team Action Zone tarjoaa Valon asiakasryhmille räätälöityjä, energisoivia ja hauskoja aktiviteetteja kokousten yhteyteen. Kielivaihtoehdot: suomi ja englanti.

Tiimipelimme ovat hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka sopivat koettaviksi joko ennen kokousta, kokouksen tauoilla tai kokouksen jälkeen. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikki pelit voidään räätälöidä omilla kysymyksillänne.

Useimmissa aktiviteeteissa suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 2-6 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Joissain aktiviteeteissa kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Alla esittelemme eri tarpeisiin sopivia sisä- ja ulko-aktiviteettejamme. Meiltä löytyy paljon muitakin aktiviteetteja, ja voitte halutessanne kertoa meille mikä teitä kiinnostaa. Esimerkiksi kesäksi on tulossa uusi Amazing Adventure… Teemme myös täysin kustomoituja aktiviteetteja. 

Sisä-aktiviteetit

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 30-60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 30-90 minuuttia

Crime Time

2-6 pelaajan tiimien tulee ratkaista murhaaja, avunantaja, murhaväline, motiivi, murhan ajankohta ja murhapaikka.

Peli vaatii oikeiden rikostutkijoiden tarvitsemia ominaisuuksia kuten havainnointi, keskittyminen, muistaminen, älyn käyttö ja tiimityö.

Jokaisen tiimin ratkaisu on erilainen, joten muita ei kannata vakoilla.

Kesto: 60+ minuuttia

Visa-Bingo

Pelatkaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista joka vastaa numeroa tiimin bingokupongilla, ja tämän jälkeen vastata oikein annettuun kysymykseen. Tarkkaavaisuus ja nopea päättely palkitaan, sillä kahden valitun pallon summa kelpaa myös. 

Katso pelin video tästä

(alkuperäisen ulkopeliversion video)

Kesto: 30-60 minuuttia

Ulkoaktiviteetit

Lipunryöstö

Tämä liikkumaan innostava tiimipeli tempaa kaikki mukaan keräämään virtuaalisia lippuja, etsimään kätkettyjä aarteita ja liittoumaan rosvojen kanssa.

Pelaajat saavat lisäksi pisteitä ratkaisemalla pulmia ja suorittamalla erilaisia bonushaasteita.

Vain nopeimmat pelaajat saavat kerättyä pelialueelle ilmestyvät liput, ja aarteet kuuluvat ne ensimmäisenä löytäneille.

Kesto: 30-60 minuuttia

Aarrejahti

Kaupunkiseikkailupeli, jossa pelaajat etsivät energiaa klaaneilleen ja aktivoivat erivärisiä ja -kokoisia aarreluolia. Nopein klaani ryöstää kunkin aarreluolan. Yksi klaani voi ryöstää useammankin luolan.

Pelissä on lisäksi kätkettyjä aarrearkkuja, tehtävä-rasteja ja erilaisia yksilö- ja klaanitason bonuksia.

Hauska tapa tutustua ympäristöön. Voitto vaatii hyvää yhteistyötä!

Katso pelin video tästä

(Mansen Aarrejahti-versio)

Kesto: 90+ minuuttia

Liiku & Ratkaise

Move & Solve

Liiku & Ratkaise on energisoiva taukopeli, joka auttaa aktivoimaan 2-6 pelaajan tiimit työhyvinvointia käsittelevillä kysymyksillä ja taukoliikuntatehtävillä. Peliä voidaan pelata sisällä tai ulkona ennen kokousta tai taukojen aikana.

Katso pelin video tästä

(alkuperäisen peliversion video)

Kesto: 30-60 minuuttia

Outdoor Bingo

Pelatkaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadaksenne merkin kupongillenne teidän tulee mennä ulkopelialueelle ilmestyneelle virtuaaliselle pallolle, joka vastaa numeroa kupongillanne. Saatte merkin myös mikäli keräätte peräkkäin kaksi palloa joiden summa löytyy kupongiltanne.

Ensimmäinen joka muodostaa annetun bingon saa aina suurimmat bonuspisteet.

Kesto: 60+ minuuttia

Hinnoittelu (sisältää räätälöinnin)

max 20 henkilöä: 500€ + ALV
max 40 henkilöä: 700€ + ALV
max 70 henkilöä: 900€ + ALV
max 100 henkilöä: 1100€ + ALV
lisähenkilöt >100: 4€/henkilö + ALV

Lisäämme kaikkiin peleihin asiakkaan omia kysymyksiä ja muuta sisältöä kuten grafiikkaa (esim. logonne). Ilmoita tilauskaavakkeen kohdassa “Lisätietoja” jos haluatte peliinne kustomointia.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla: contact@taz.fi tai puhelimella: +358-50-4835876 (Kari Laurila), +358-40-5466320 (Kristian Fahler). Valo lisää pelin hinnan laskuunne.

Share this page