fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä

Voimme myös räätälöidä pelit sisällöillänne

NoHo Partnersin yhteistyökumppani Team Action Zone tarjoaa NoHon asiakasryhmille hauskoja ja energisoivia tiimipelejä kokousten ja ravintola-visiittien yhteyteen. Voitte valita alta valmiin pelin, tai kertoa meille millaisen aktiviteetin haluatte. Kielivaihtoehdot: suomi ja englanti.

Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pieninä tiimeinä pelattavissa peleissä tiimille riittää yksi yhteinen mobiililaite. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita.

 NoHo Ice Breaker

Haluaisitko olla Yhdysvaltain presidentti viikon ajan? Tiedätkö, olisiko kollegasi mieluummin aikamatkustaja vai tähtijalkapalloilija? Ja jos olet aikamatkustaja, tiedätkö miksi? Ja kuka olisit viikon jos saisit olla kuka tahansa?

Nämä esimerkkejä asioista, joita ryhmänne jäsenet oppivat toisistaan ja aloittavat täysin uudenlaisia keskusteluja pelatessaan Noho ice breaker -peliä.

Peli erottaa ryhmänne jäsenet tyypillisistä pinttyneistä pienryhmistä liikkumaan ja seurustelemaan. Pelissä osallistujat arvaavat mitä muut pelaajat vastasivat kysymyksiin ja minkä hahmon he valitsivat. Pelaajia pyydetään myös selittämään vastaustensa ja valintansa taustat.

Voimme myös räätälöidä pelin ryhmänne tarpeiden ja mieltymystenne mukaan. Pelistä on myös tarjolla erilaisia teemoitettuja versioita. Alkukysymyksiä on neljä, jokaisessa on neljä vastausvaihtoehtoa, ja pelaajien valittavana on 16 erilaista hahmoa. Voitte halutessanne määritellä sekä alkukysymykset että hahmot.

Peli on käytössänne koko päivän. Suositeltu tehollinen peliaika: 30-90 minuuttia.

NoHo Quiz & Blackjack

NoHo Quiz & Blackjack on taktinen tiimipeli, jossa vaaditaan tietämystä, taktiikkaa ja riskinottoa.

Pelissä on eri aihealueiden kysymyksiä. Esimerkiksi ”Globetrotters”-kysymyssetti sisältää hitaasti paljastuvia kuvia eri kohteista maailmalla, joita pelaajien tulee tunnistaa mahdollisimman nopeasti. Peliin on valittavissa myös eri tasoisia aivopähkinöitä, yleistietokysymyksiä ja niin edelleen. Voitte myös itse määritellä peliin omat kysymyksenne. Kysymyksistä ansaitsemillaan pisteillä tiimit voivat ottaa riskiä ja käyttää niitä Blackjack-pöydässä.

Pelissä on pronssi-, hopea- ja kultatasot. Esimerkiksi pronssitasolle pääsy vaatii kaksi perättäistä voittoa blackjack-pöydässä sekä viisi oikeaa vastausta kysymyksiin. Korkeammille tasoille on suuremmat pääsyvaatimukset. Korkeammat tasot antavat tiimien käyttöön suuremmat panokset Blackjack-pöydässä sekä paremmat pisteet oikeista vastauksista kysymyksiin.

2-6 pelaajan tiimit näkevät toistensa pisteet reaaliaikaisesti, ja voivat taktikoida pelin viimeisillä minuuteilla voittaakseen muut. Korkeimmat pisteet pelin päättyessä omaava tiimi voittaa.

Pelin suositeltu kesto: 60 minuuttia. Mikäli aikataulunne on tiukka, voidaan pelin tehollinen kesto asettaa 30-60 minuuttiin.

NoHo Liiku & Ratkaise

NoHo Liiku & Ratkaise on suoraviivainen ja hauska kokouksen energisoija, jossa 2-6 pelaajan tiimit aktivoivat päivän teemoja käsitteleviä kysymyksiä liikkumalla ulkona ennen kokousta, taukojen aikana, tai kokouksen lopuksi vaikkapa ennen illallista.

NoHo Liiku & Ratkaise on yksinkertainen ja selkeä pelata. Peli energisoi nopeasti kehonne ja mielenne lyhyillä kävelyillä sekä kysymyksillä. Kokouksen jatkuessa ryhmänne jäsenet eivät nuoku, vaan keskittyvät asiaan virkeinä.

Tilaisuutenne vetäjä voi päivän päätteeksi esittää tiimien pisteet ja vastaukset, sekä käydä läpi kysymyksiä, jotka jäivät epäselviksi. Peli on siis samalla myös hauska kilpailu, jossa eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa!

Voitte antaa peliin omat kysymyksenne. Lisäksi pelissä voidaan hyödyntää ammattitaidolla tehtyjä aivopähkinöitämme sekä yhteistyökumppanimme UKK-Instituutin luomia hyvinvointiaiheisia tehtäväkokonaisuuksia.

Peli on käytössänne koko päivän. Suositeltu tehollinen peliaika: 30-60 minuuttia.

Hinnoittelu

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV
Max 40 henkilöä: 500€ + ALV
Max 70 henkilöä: 700€ + ALV
Max 100 henkilöä: 900€ + ALV
Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Lisäämme NoHo ice breaker -peliin yhden teidän ehdottaman alkukysymyksen vastausvaihtoehtoineen tai pelihahmon  hintaan 50€ + ALV, ja NoHo Quiz & Blackjack- sekä Liiku & Ratkaise -pelihin viisi omaa kysymystänne hintaan 50€ + ALV.

ALV = 24%

Kiinnostuitko?

Voit kysyä lisää peleistä tai tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse contact@taz.fi tai soittamalla 050-4835876 (Kari Laurila) tai 040-5466320 (Kristian Fahler).

Share this page