fbpx

Elävöitä vierailusi tai kokouksesi hauskalla ja energisoivalla pelillä

Poukama tarjoaa hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja sekä yksittäis- ja perheasiakkaille että kokousryhmille.

Aktiviteetit yksittäis- ja perheasiakkaille

Kapteeni Jonten Aarre

Kerää erilaisia merirosvoesineitä ja suorita haasteita aktivoidaksesi aarrearkkuja. Jos onnistut kolmessa peräkkaisessä haasteessa, aktivoit arvokkaita kätkettyjä arrearkkuja. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa.

Kesto: 45 minuuttia

Poukaman Kuvaparit

Kuvaparit on moderni versio hyvin tunnetusta muistipelistä. Pelaajien tulee liikkua ympäriinsä ulkona nähdäkseen kartalla kuvia ja muodostaa niistä pareja muistamalla missä kaksi identtistä kuvaa sijaitsevat. Peli sopii aivan kaikille.

Kesto: 90 minuuttia

Poukaman Magic Rogaining

Poukaman Magic Rogaining on lyhyempi versio alkuperäisestä kestävyysurheilulajista. Pelissä näet kartalla rasteja, joita keräämällä suoritat haasteita ja siirryt uusille pelitasoille. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa.

Kesto: 60 minuuttia

Poukaman Outdoor Bingo

Pelatkaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadaksenne merkin kupongillenne teidän tulee mennä ulkopelialueelle ilmestyneelle virtuaaliselle pallolle, joka vastaa numeroa kupongillanne. Saatte merkin myös mikäli keräätte peräkkäin kaksi palloa joiden summa löytyy kupongiltanne.

Pelaajat saavat bonuspisteitä yhden ja kahden rivin bingoista sekä täyden kupongin bingoista käytetyn ajan mukaan. Korkeimmat pisteet kerännyt pelaaja voittaa.

Kesto: 75 minuuttia

Aktiviteetit ryhmille

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 30-60 minuuttia

Kuka kukin on?

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 30-90 minuuttia

Lipunryöstö

Tämä liikkumaan innostava tiimipeli tempaa kaikki mukaan keräämään virtuaalisia lippuja, etsimään kätkettyjä aarteita ja liittoumaan rosvojen kanssa.

Pelaajat saavat lisäksi pisteitä ratkaisemalla pulmia ja suorittamalla erilaisia bonushaasteita.

Vain nopeimmat pelaajat saavat kerättyä pelialueelle ilmestyvät liput, ja aarteet kuuluvat ne ensimmäisenä löytäneille.

Kesto: 30-60 minuuttia

Visa-Bingo

Pelatkaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Saadakseen merkin kupongilleen tiimin tulee valita jokin arvotuista palloista joka vastaa numeroa tiimin bingokupongilla, ja tämän jälkeen vastata oikein annettuun kysymykseen. Tarkkaavaisuus ja nopea päättely palkitaan, sillä kahden valitun pallon summa kelpaa myös. 

Kesto: 30-60 minuuttia

Lisätietoa peleistä

Löydät lisätietoa peleistä Poukaman Kahvila Jemman sivuilta: KAHVILA JEMMA

Share this page