fbpx

Ainutlaatuiset tiimitapahtumat hitsaavat työntekijät yhteen

ActionTrack-peleihin luotetaan ympäri maailmaa:

 • Tilaa räätälöidyt ice breaker-pelit kokouksiin
 • Pelit sopivat eri kokoisiin tiimitapahtumiin
 • Pelit tukevat tiimiyttämistä ja työntekijöiden hyvinvointia

Ainutlaatuiset tiimitapahtumat hitsaavat työntekijät yhteen

ActionTrack-peleihin luotetaan ympäri maailmaa:

 • Tilaa räätälöidyt ice breaker-pelit kokouksiin
 • Pelit sopivat eri kokoisiin tiimitapahtumiin
 • Pelit tukevat tiimiyttämistä ja työntekijöiden hyvinvointia

Miksi tiimini tarvitsee ActionTrack-pelejä?

Etsitkö jotain uutta tekemistä tiimillesi kokouksen jälkeen? Tai etsitkö hauskoja aktiviteetteja, jotka voivat auttaa sinua viihdyttämään tiimiäsi ja edistämään ryhmäytymistä? Etsitkö tiimipelejä, joihin voidaan tuoda omat kysymyksesi ja muuta sisältöäsi? ActionTrack on hauska tapa tehdä tämä ja paljon muuta!

ActionTrack-tiimipelipalvelumme yhdistää liikunnan, tiimiyttämisen ja oppimisen hauskalla, ainutlaatuisella ja moninkertaisesti palkitulla tavalla.

Miten ActionTrack voi auttaa?

Tarvitsetpa ice brekerin yhteen kokoukseen tai teambuilding-pelin isompaan tapahtumaan, ActionTrack-palvelumme on ratkaisu. Luomme räätälöityjä tiimipelejä tarpeidesi mukaan auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Peleihin voidaan tuoda myös haluamasi ulkoasu ja sisällöt.

ActionTrack-tiimipelit yhdellä silmäyksellä

 • Täydellinen kertaluonteisiin kokouksiin, suuriin ja pieniin tapahtumiin
 • Yli 30 pelin kirjasto, jotka tukevat työhyvinvointia ja toimivat katalysaattoreina reaalimaailman toiminnalle
 • Ulkona ja sisällä koettavia aktiviteetteja
 • Erittäin helppo päästä liikkeelle
 • Erityisiä taitoja ei tarvita
 • Pelit, joita pelataan osallistujien omilla mobiililaitteilla
 • Laaja räätälöinti: Peleihin voi sisällyttää omaa sisältöä, tietoja, kysymyksiä ja palautetta

Kuka kukin on? - Ice breaker -peli

Haluaisitko olla Yhdysvaltain presidentti viikon ajan? Tiedätkö, olisiko kollegasi mieluummin aikamatkustaja vai tähtijalkapalloilija? Ja jos olet aikamatkustaja, tiedätkö miksi? Ja kuka olisit viikon jos saisit olla kuka tahansa?

Nämä esimerkkejä asioista, joita ryhmänne jäsenet oppivat toisistaan ja aloittavat täysin uudenlaisia keskusteluja pelatessaan Kuka kukin on? ice breaker -peliä.

Peli erottaa ryhmänne jäsenet tyypillisistä pinttyneistä pienryhmistä liikkumaan ja seurustelemaan. Pelissä osallistujat arvaavat mitä muut pelaajat vastasivat kysymyksiin ja minkä hahmon he valitsivat. Pelaajia pyydetään myös selittämään vastaustensa ja valintansa taustat.

Voimme myös räätälöidä pelin ryhmänne tarpeiden ja mieltymystenne mukaan. Pelistä on myös tarjolla erilaisia teemoitettuja versioita. Alkukysymyksiä on neljä, jokaisessa on neljä vastausvaihtoehtoa, ja pelaajien valittavana on 16 erilaista hahmoa. Voitte halutessanne määritellä sekä alkukysymykset että hahmot.

Liiku & Ratkaise – Kokouksen energisoija, jossa yhdistyvät ulkoilu ja pähkinät. Voidaan pelata pienissä osissa taukojen yhteydessä, jolloin osallistujat palaavat kokoushuoneeseen virkistyneinä. Voidaan pelata myös yhdellä kertaa ennen tai jälkeen kokouksen. 

Crime Time – Erilainen murhamysteeri-kokemus, jossa 2-6 hengen tiimien on ratkaistava seuraavat asiat: murhaaja, avustaja, murhaväline, motiivi, aika ja paikka. Tiimin jäsenet voivat välillä hajautua ja välillä tehdä yhteistyötä. Nopein tiimi voittaa.

Outdoor Bingo – Pelaa bingoa täysin erilailla kuin koskaan ennen! Nappaa virtuaaliset bingopallot ulkona liikkuen muodostaaksesi rivejä kuponkiisi. Ole ensimmäinen, joka muodostaa 1 rivin, 2 riviä ja täyden kupongin bingot saadaksesi suurempia bonuksia.

Globetrotters’ Blackjack – Globetrotters’ Blackjack on taktinen 60 minuutin joukkuepeli, jossa yhdistyvät riskinotto, maailmankohteiden tuntemus ja valinnaiset ulkokävelyt. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Kuuntele, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Blue hat group customer reference
Katso video
Cockpit events customer reference
Katso video
Cluedup customer reference
Katso video

Ota yhteyttä

Etsitkö lisätietoa peleistämme? Tai ehkä mielessäsi on joku tietty peli? Anna meidän auttaa! Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen kanssamme, niin ryhdytään luomaan mahtavia kokemuksia yhdessä.

Lisätietoa

TAZ räätälöi ja käynnistää valitun pelin puolestasi, toimittaa peliohjeet ja tulokset sekä tarjoaa teknisen tuen. Koet pelin omalla mobiililaitteellasi, tabletillasi tai puhelimellasi käyttämällä ilmaista ActionTrack-sovellusta.

Hinnoittelu osallistujamäärän ja pelin keston mukaan ALV-0 (minimi: 300 €)

Pelin tilauslinkki

Voimme käynnistää pelit joukkueellesi toiveidenne mukaisesti, ja voitte myös käynnistää pelejä itse, milloin haluatte. Omatoimiset pelit voi ostaa TAZ:n verkkokaupasta.

Pelin käynnistäjä voi halutessaan muokata peliä omilla kysymyksillään. Pelin käynnistäjä saa linkin pelin tuloksiin, tilastoihin ja osallistujien vastauksiin. Osallistujien vastaukset voidaan exportata esimerkiksi Exceliin.

Osallistujat voivat liittyä peleihin haluamallaan käyttäjänimellä tai nimettömänä. Tiimipeleissä “klaaneja” voidaan luoda etukäteen tai pelaajat voivat muodostaa klaaneja itse. Organisaation eri tiimit, toimistot, kaupungit tai maat voivat kilpailla toisiaan vastaan ​​klaaneina. Klaanilla ja osallistujilla on pääsy chattiin ja reaaliaikaisiin rankinglistoihin.

Saat raportin jokaisesta pelistä

 • Ranking-lista, klaanit ja osallistujat pisteineen
 • Osallistujien vastaukset kysymyksiin ja histogrammit (exportattavissa)
 • Klaanien ja osallistujien muu toiminta ja kuljettu kokonaismatka

Jos haluat keskustella palvelustamme tai toiveistasi, lähetä meille sähköpostia: contact@taz.fi

Share this page