fbpx

Tuo iloista vaihtelua ja lisää tehoa oppimiseen

ActionTrack-oppimispelit ovat käytössä nuorisotyössä, kaikkien eri asteiden oppilaitoksissa ja aikuiskoulutuksessa:

  • Luo omia oppimispelejä tai hyödynnä valmiita pelipohjiamme
  • Tuo oppimiseen lisää innostavuutta, liikuntaa ja yhteistyötä
  • Tukee tuntisuunnitelmiasi ja opetustyyliäsi

Tuo iloista vaihtelua ja lisää tehoa oppimiseen

ActionTrack-oppimispelit ovat käytössä nuorisotyössä, kaikkien eri asteiden oppilaitoksissa ja aikuiskoulutuksessa:

  • Luo omia oppimispelejä tai hyödynnä valmiita pelipohjiamme
  • Tuo oppimiseen lisää innostavuutta, liikuntaa ja yhteistyötä
  • Tukee tuntisuunnitelmiasi ja opetustyyliäsi

ActionTrack on voittanut Suomen paras digitaalinen oppimisratkaisu-palkinnon, ja Turun yliopiston tutkimus osoittaa sen parantavan oppimistuloksia.

Miksi minun kannattaisi hyödyntää ActionTrack-oppimispelejä?

Etsitkö oppimisratkaisua, joka motivoi opiskelijoita hauskoilla uusilla tavoilla? Vai etsitkö jotain, joka auttaa edistämään opiskelijoiden välistä yhteistyötä ja ryhmätyötä heidän oppiessaan? ActionTrack on hauska tapa tehdä tämä ja paljon muuta!

ActionTrack-oppimispelipalvelumme yhdistää liikunnan, tiimiyttämisen ja oppimisen hauskalla, ainutlaatuisella ja moninkertaisesti palkitulla tavalla.

Kuinka ActionTrack voi auttaa kouluani?

ActionTrack-palvelun avulla opettajat voivat luoda kiinnostavia oppimispelejä oppilaille. Palvelua voidaan soveltaa kaikilla koulutustasoilla esikouluista yliopistoihin ja aikuiskoulutukseen. ActionTrack-palvelu on palkittu “Vuoden paras digitaalinen oppimisratkaisu” -palkinnolla, ja Turun yliopiston monivuotinen tutkimus on osoittanut, että ActionTrack parantaa oppimistuloksia.

Yksilöllinen lisenssi: 199 € vuosimaksu (sis. alv)

Pääsy ActionTrack-webbityökaluun, jossa on mahdollisuus luoda ja käynnistää oppimispelejä. Rajoitus: yksi samanaikainen oppimispeli enintään 25 opiskelijalle. Pääsy ActionTrack-palvelun tukimateriaaleihin, mukaan lukien manuaali, harjoitukset, tutorial-videot ja valitut muokattavat pelipohjat. Tekninen tuki.

Organisaatiolisenssi: alkaen 400€ + alv

Jaettu pääsy ActionTrack-webbityökaluun ja mahdollisuus käynnistää rajoittamaton määrä oppimispelejä. Käyttöä rajoittaa vain samanaikaisten pelien ja pelaajien määrä. Pääsy ActionTrack-palvelun tukimateriaaleihin, mukaan lukien manuaali, harjoitukset, tutorial-videot ja valitut muokattavat pelimallit. Tekninen tuki.

Organisaatio voi myös ostaa ​​ActionTrack premium-oppimispelipohjia, joita voi muokata ja kopioida. TAZ voi myös asentaa organisaatioille erilaisia ​​oppimispelejä, mukaan lukien GPS-pelejä. TAZ tarjoaa myös palvelun, jonka avulla kaikki opettajat voivat nopeasti käynnistää valitut oppimispelit ActionTrack-portaalin avulla. Näin TAZ ja organisaatio voivat tarjota useita valittavissa/muokattavalla sisällöllä varustettuja pelejä kaikkien opettajien saataville, jotka voivat aloittaa pelit 30 sekunnissa tietämättä palvelun yksityiskohtia.

Kuntalisenssi: alkaen 1000€ + alv

Palvelu on samanlainen kuin organisaatioille. Pienellä lisämaksulla TAZ tarjoaa myös useita ActionTrack-instansseja. Yhdellä instanssilla käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä pelipohjien ja sisällön luomisessa. Eri instanssien käyttäjät eivät näe toistensa sisältöä.

Kuuntele, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Blue hat group customer reference
Katso video
Cockpit events customer reference
Katso video
Cluedup customer reference
Katso video

Ota yhteyttä

Etsitkö lisätietoa oppimispeleistämme? Tai ehkä mielessäsi on joku tietty peli? Anna meidän auttaa! Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen kanssamme, niin ryhdytään luomaan mahtavia oppimiskokemuksia yhdessä.

Share this page