fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla tiimipelillä

Jo yli 60 maassa koetut tiimipelimme ovat joko sisällä tai ulkona koettavia hauskoja aktiviteetteja, jotka tarjoavat yhdessä suoritettavia haasteita, yllätyksiä, yhteisöllisyyttä ja niin halutessa myös liikuntaa. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat pelaamiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita. Kaikkien pelin aikana näette reaaliaikaisen tuloslistan, ja täten vaikkapa piste-eronne kärkeen.

Suosittelemme, että pelaatte Globetrotters’ Blackjack- ja Liiku & Ratkaise-pelejä pieninä tiimeinä (esim. 2-4 henkilöä), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Crime Time-peliä pelataan 2-6 hengen joukkueina (klaanit), joiden kullakin jäsenellä on oma mobiililaite. Lipunryöstö-peliä pelataan 4-10 hengen joukkueina (klaanit), joiden kullakin jäsenellä on oma mobiililaite.  Aarrejahti-peliä pelataan 12-15 hengen joukkueina (klaanit), joiden kullakin jäsenellä on oma mobiililaite. Outdoor Bingo, Kuka kukin on?, ja Kapteeni Koukun Aarre-peliä tulee pelata niin, että jokaisella pelaajalla on oma mobiililaite.
 
Lähetämme teille pelistänne selkeät ohjeet miten liittyä ja miten pelata. Mikäli teillä on kysyttävää, voitte ottaa meihin yhteyttä saatuanne ohjeet.
 
Mikäli haluatte tilata räätälöidyn pelin, lähettäkää meille sähköpostia osoitteeseen: contact@taz.fi  

Hinnoittelu:

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV

Max 40 henkilöä: 500€ + ALV

Max 70 henkilöä: 700€ + ALV

Max 100 henkilöä: 900€ + ALV

Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Erilainen murhamysteeri-kokemus, jossa 2-6 pelaajan tiimien tulee ratkaista murhaaja, avunantaja, murhaväline, motiivi, murhan ajankohta ja murhapaikka. Peli vaatii oikeiden rikostutkijoiden tarvitsemia ominaisuuksia kuten havainnointi, keskittyminen, muistaminen, äly ja tiimityö.

Kesto: 90 minuuttia

Lipunryöstö

Nappaa virtuaalisia lippuja, löydä kätkettyjä aarteita ja liittoudu rosvojen kanssa. Ratkaise pulmia ja suorita bonushaasteita. Suurimmat pisteet keränneet voittavat.

Kesto: 45 minuuttia

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 60 minuuttia

Move & Solve

”Liiku & Ratkaise” on suoraviivainen peli, jossa suoritat haasteita. Jokaisessa haasteessa sinun tuee ensin liikkua vaadittu matka missä tahansa ulkona, jonka jälkeen saat aivopähkinän. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa!

Kesto: 45 minuuttia

Pelaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Nappaa virtuaalisia bingopalloja ulkona ja muodosta bingoja omalle kupongillesi. Ensimmäinen pelaaja joka muodostaa 1 rivin, 2 rivin ja täyden kupongin saa suuremmat bonuspisteet.

Kesto: 75 minuuttia

Kapteeni koukun aarre

Kerää erilaisia merirosvoesineitä ja suorita haasteita aktivoidaksesi aarrearkkuja. Jos onnistut kolmessa peräkkaisessä haasteessa, aktivoit arvokkaita kätkettyjä arrearkkuja. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa.

Kesto: 45 minuuttia

Aarrejahti

Seikkailupeli, jossa pelaajat etsivät energiaa klaaneilleen ja aktivoivat erivärisiä ja -kokoisia aarreluolia. Nopein klaani ryöstää kunkin aarreluolan. Pelissä on lisäksi aarrearkkuja, tehtäviä ja erilaisia bonuksia. Voitto vaatii yhteistyötä!

Kesto: 90 minuuttia

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 90 minuuttia

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin alla olevan lomakkeen avulla.

Share this page