fbpx

What our customers say...

Mitä asiakkaamme sanovat...

Suomen Partiolaiset käytti useita räätälöityjä ActionTrack-pelejä, jotka kannustivat osallistujia liikkumaan ulkona Kajo Finnjamboreella heinäkuussa 2022.

“Kun käytimme ActionTrack-palvelua Kajon partioleirillä, se toimi erinomaisesti ja saimme paljon positiivista palautetta.”

Jussi Tiihonen, Kajo 2022

“Olemme käyttäneet ActionTrackia yli kymmenen vuoden ajan, eikä meillä ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Maailmassa on tarjolla paljon aarteenetsintöjä ja peliohjelmistoja, mutta ActionTrackissa on eniten ominaisuuksia, ja se mahdollistaa paljon jännittävämpien aktiviteettien luomisen ja on ylivoimaisesti paras palvelu.

Palaute asiakkailtamme on aina positiivista kun käytämme ActionTrack-pelejä.”

Ben Parkinson, Commercial Director of Bluehat Team Building, UK

“Olemme tarjonneet ActionTrack-pelejä asiakkaillemme yli kymmenen vuoden ajan suurella menestyksellä. Pelit on helppo mukauttaa asiakkaidemme vaatimuksiin ja meillä on aina loistava kommunikointi ActionTrack-tiimin kanssa. Olemme aina todella vaikuttuneita heidän kyvyistään. Pyrimme jatkuvasti uusimaan ja parantamaan pelejämme, mikä mahdollistaa jälleenmyynnin olemassa oleville asiakkalllemme.

Rakastamme ActionTrackia!”

Sidsel Skjelmerud, Event Manager, Cockpit Events, Norway

“ActionTrack on fantastinen alusta! Käytämme sitä kilpailutapahtumissa, peleissä, murhamysteereissä, ja kaikenlaisissa tapahtumissa. Se on niin monipuolinen ja siinä on uskomattomia ominaisuuksia. Sitä on myös todella helppo oppia käyttämään. ActionTrack-tiimi on super! He työskentelevät kanssasi ja suunnittelevat pelejä erityisesti sinulle ja tarpeisiisi.

Suosittelen ActionTrackia!”

Nic Preddle, Director, CluedUp Events, New Zealand

CluedUp customer reference logo

Ota yhteyttä

Etsitkö lisätietoa peleistämme? Tai ehkä mielessäsi on joku tietty peli? Anna meidän auttaa! Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen kanssamme, niin ryhdytään luomaan mahtavia kokemuksia yhdessä.

Share this page