fbpx

Elävöitä kokouksesi hauskalla ja energisoivalla tiimipelillä

Tiimipelimme ovat joko sisällä tai ulkona koettavia hauskoja ja energisoivia aktiviteetteja, jotka tarjoavat liikuntaa ja yhdessä suoritettavia haasteita. Ryhmänne jäsenet tarvitsevat osallistumiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen. Pelaaminen on erittäin helppoa, ohjekirjaa ei tarvita.

Kuka kukin on? -peli sopii ice breakeriksi kokouksen yhteyteen. Peli sopii myös hyvin henkilöille, jotka tuntevat toisensa jo ennestään. Globetrotters’ Blackjack-peli sopii erinomaisesti kokouspäivän päätteeksi tai illallista odoteltaessa. Peli vaatii tietämystä maailman kohteista sekä riskinottoa. Outdoor Bingo on ulkona koettava hauska liikunnallinen peli, jossa pelaajat hakevat arvottuja bingopalloja hotellin ympäristöstä ja täyttävät täten kuponkejaan.

Globetrotters’ Blackjack-pelissä suosittelemme, että jakaudutte pieniin joukkueisiin (esim. 3-4 henkilön tiimit), joille kullekin riittää yksi yhteinen mobiililaite. Valitkaa joukkueen sisällä esimerkiksi laite jonka akku on mahdollisimman täysi. Kuka kukin on? tutustumispeliin ja Outdoor Bingo-peliin kukin osallistuu omalla mobiililaitteellaan.

Eniten pisteitä kerännyt tiimi tai pelaaja voittaa. Annamme teille pelinne jälkeen pääsyn tulosluetteloon ja vastauksiin.

Kuka kukin on? ice breaker -peli

Who is who

Kuka kukin on? ice breaker -peli innostaa pelaajat saman tien sosiaalisiksi. Keskustelua, naurua ja yläfemmoja odotettavissa. Pelaajat tutustuvat ja oppivat toisistaan uutta hauskalla ja koukuttavalla tavalla. Ohjekirjaa ei tarvita!

Kesto: 60-90 minuuttia

Globetrotters' Blackjack

Globetrotters’ Blackjack on taktinen peli, jossa vaaditaan riskinottoa, tietämystä ja vapaaehtoisia ulkokävelyjä. Pelissä on 3 tasoa, jotka tuovat suurempia pisteitä ja bonuksia. Korkeimmat pisteet saanut pelaaja/tiimi voittaa.

Kesto: 60 minuuttia

Outdoor Bingo

Pelaa bingoa eri tavalla kuin koskaan aiemmin! Nappaa virtuaalisia bingopalloja ulkona ja muodosta bingo-rivejä omalle kupongillesi. Ensimmäinen pelaaja joka muodostaa 1 rivin, 2 rivin ja täyden kupongin saa suuremmat bonuspisteet.

Kesto: noin 60-75 minuuttia

Kiinnostuitko?

Voit tilata valitsemasi tiimipelin ryhmällesi ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla: myynti@ikaalinenspa.fi tai puhelimella: 03 4511 

Share this page