fbpx

Elävöittäkää kesäjuhlanne hauskalla ice-breaker tutustumispelillä!

Kuka kukin on? -peli nostaa kesäjuhlanne tunnelman kattoon, jokainen haluaa heittäytyä täysillä mukaan! Pelaajat oppivat toisistaan uusia asioita hauskalla ja mukaansa tempaavalla tavalla. Voitte pelata peliä kesäjuhlan muun ohjelman ohessa.

Peli sisältää ajankohtaisia ja mielipiteitä herättäviä asioita sekä hypyn rinnakkaiseen “mitä jos” maailmaan! Erittäin helppo pelata, ohjekirjaa et tarvitse! Ryhmänne jäsenet tarvitsevat pelaamiseen vain oman puhelimen tai tabletin, ja ilmaisen ActionTrack-sovelluksen.

“Tämä oli mahtava! Peli toimi täydellisesti saaden osallistujat tutustumaan toisiinsa. Pelaajat olivat aktiivisempia kuin mitä osasimme kuvitella. Upeeta!!!”, Marika Kojo, Communications manager, Papula-Nevinpat.

Pelin hintaan sisältyy myös kustomointi! Voitte antaa 1-4 omaa kysymystänne (oletusarvokysymysten sijaan), joihin kuhunkin on neljä vastausvaihtoehtoa. Pelin aikana osallistujat saavat arvata mitä muut ovat näihin vastanneet. Lisäksi pelissä kukin osallistuja saa valita kuka pelin 16 hahmosta hän haluaisi olla viikon ajan, jos saisi tehdä näin seuraamuksitta. Osallistujat saavat arvata muiden valitoja perusteluineen. VAROITUS: Saattaa aiheuttaa hillitöntä naurua!
 
Lähetämme teille pelistänne selkeät ohjeet miten liittyä ja miten pelata. Mikäli teillä on kysyttävää, voitte ottaa meihin yhteyttä saatuanne ohjeet.
 
Peli on saatavilla joko suomeksi tai englanniksi. Peli on pelattavissa kokonaisen vuorokauden ajan (kerrotte meille vain päivämäärän).
 
Peliohjeet: Katso täältä

Hinnoittelu:

Max 20 henkilöä: 300€ + ALV

Max 40 henkilöä: 500€ + ALV

Max 70 henkilöä: 700€ + ALV

Max 100 henkilöä: 900€ + ALV

Max 200 henkilöä: 1100€ + ALV

Suurempi ryhmä: pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Voit tilata pelin alla olevan lomakkeen avulla, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@taz.fi. Kerro erikseen lisätietoja-kentässä mikäli haluatte peliinne kustomoituja kysymyksiä.

Share this page