fbpx

Unohtumattomia tapahtumia
Lyömättömiä voittoja

ActionTrack-tiimipelipalvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi yhteistyötä vaativia ja jännittäviä aktiviteetteja – ja samalla kasvatat tulojasi! Eräät pitkäaikaisista asiakkaistamme ansaitsevat yli 50 % tuloistaan ActionTrack-tiimipeleillä.

Mobiilipelejämme on pelattu yli 60 maassa

Unohtumattomia tapahtumia
Lyömättömiä voittoja

ActionTrack-tiimipelipalvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi yhteistyötä vaativia ja jännittäviä aktiviteetteja – ja samalla kasvatat tulojasi! Eräät pitkäaikaisista asiakkaistamme ansaitsevat yli 50 % tuloistaan ActionTrack-tiimipeleillä.

Mobiilipelejämme on pelattu yli 60 maassa

CluedUp customer reference logo

Luo mitä tahansa ActionTrack-lisenssillä

ActionTrack-lisenssillä pääset käyttämään ActionTrack-webbityökalua, jolla voit luoda omia aktiviteettejasi ja pelejäsi tyhjästä. Voit myös käyttää pelipohjiamme ja muokata niitä haluamallasi tavalla.

ActionTrack-webbityökalun avulla voit rakentaa dynaamisimpia ulko-, sisä- ja pöytäpelitapahtumia. Voit ohjelmoida visuaalisesti henkilökohtaisia, tiimi- ja aktiviteettitason käänteitä ja yllätyksiä. Voit vaikuttaa tapahtumaan lähettämällä virtuaalisia objekteja reaaliajassa webbityökalun avulla. Voit myös antaa pelaajille pisteitä esimerkiksi kuvien ja videoiden perusteella, jotka he ovat ottaneet ja lähettäneet pelissä. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat!

Osta kustomoitavia pelejä verkkokaupastamme

Lisenssillä tai ilman voit ostaa verkkokaupastamme erilaisia ​​valmiita kustomoitavia tiimipelejä ja tarjota niitä asiakkaillesi. Voit halutessasi lisätä niihin omaa sisältöäsi ja muokata asiakkaiden tai tapahtumien tarpeisiin.

Meillä on ”Amazing Race” -tyyppisiä seikkailupelejä, ulkona liikkuen koettavia klaanitaisteluja, pöytäpelejä, murhamysteereitä, pakopelejä, tietokilpailuja, pitkäaikaisia ​​hyvinvointipelejä, kausiluonteisia pelejä, kuten ”Pääsiäismunajahti” ja muita hauskoja pelejä perheille .

Tilaa räätälöity peli itsellesi tai asiakkaallesi

Onko asiakkaasi pyytänyt erityistä aktiviteettia, jonka toteuttamisesta sinulla ei ole aavistustakaan? Vai onko asiakkaasi kysynyt jotain, joka on mielestäsi mahdotonta? Ota sitten yhteyttä! Saamme silloin tällöin puheluita asiakkailta, jotka sanovat, ettei kukaan voi tehdä tätä. Sitten teemme sen, ja erittäin kohtuulliseen hintaan. Voit myös itse lisätä tällaiseen peliin räätälöityä sisältöä.

Esimerkki 1: Olemme esimerkiksi luoneet pelin 13500 partiolaiselle, jossa 5 hengen ryhmät tapasivat satunnaisesti muita 5 hengen ryhmiä ActionTrackin ohjaamina yllätyspaikoissa suomalaisessa metsässä, ja joukkueet sulautuivat yhä suuremmiksi tiimeiksi samalla saaden erilaisia ​​haasteita matkan varrella.

Esimerkki 2: Asiakkaalla on 18 ständiä 30 ActionTrackin ohjaamalle tiimille, joissa yksi tai kaksi tiimiä aina kerrallaan, sekä erilaisia ​​ylimääräisiä haasteita, lyhyitä taukoja ja kolme lounas-ajankohtaa.

ActionTrack-lisenssi, hinnoittelu (alv=0)

ActionTrack-lisenssi, “pay per use -malli”:

Tapahtumakohtaiset maksut:

  • Ensimmäiset 1-10 latausta (liittyvät laitteet) = 20€ per laite
  • Seuraavat 11-20 latausta (liittyvät laitteet) = 15€ per laite
  • Seuraavat 21+ latausta (liitetyt laitteet) = 10 € per laite

Minimiveloitus = vähintään 100 € per tapahtuma riippumatta laitteiden määrästä.

  • Jos sinulla on esimerkiksi peli, jossa on 100 pelaajaa, jokaisessa 5 pelaajan joukkueessa yksi laite, sinulla on 20 latausta ja kokonaishinta on 350 € eli vain 3,50 € per pelaaja.

Laskutamme pelit kuukausittain.

ActionTrack-lisenssi, ”Käyttö rajoituksin”:

  • XS-palvelu: max 5 laitetta per peli, max 1 samanaikainen peli, 1000€/vuosi
  • S-palvelu: max 10 laitetta per peli, max 2 samanaikaista peliä, 2000€/vuosi
  • M-palvelu: max 15 laitetta per peli, max 3 samanaikaista peliä, 3000€/vuosi
  • L-palvelu: max 20 laitetta per peli, max 4 samanaikaista peliä, 4000€/vuosi
  • XL-palvelu: max 25 laitetta per peli, max 5 samanaikaista peliä, 5000€/vuosi
  • XXL-palvelu: max 30 laitetta per peli, max 6 samanaikaista peliä, 6000€/vuosi

Suuremmat rajat: Pyydä tarjous

Jos sinulla on joskus suurempia pelejä, voimme auttaa sinua käynnistämään ne ja veloitamme vain ylimääräiset laitteet ”pay per use -mallin” perusteella.

Esimerkkipeli (kesto: 60 minuuttia)

Globetrotters' Blackjack

Ulkona koettavat tiimipelit

Pelikirjastomme sisältää ulkopelejä energizereista haastaviin tiimikilpailuihin. Voit käyttää tapahtumaan mitä tahansa haluamaasi ulkotilaa ja asiakkaasi voivat pelata pelejä omilla mobiililaitteillaan. Auta asiakkaitasi tuomaan tiiminsä jäsenet lähemmäksi toisiaan.

Katso alta joitain suosituimmista ulkopeleistämme:

Sisäpelejä ja virtuaalipelejä etätyöntekijöille

Lisää asiakkaidesi tiimiytymistä ja tehokkuutta myös sisäpeleillämme (esim. pöytäpelit 2-6 hengen tiimeille) sekä virtuaalipeleillämme, joita voitte kokea myös eri toimipisteissä tai kotoa käsin työskennellessä. Etänä pelatessa voitte käyttää mitä tahansa videoneuvottelutyökalua (esim. Teams/Zoom) joukkueiden viestintään pelin aikana ja omia mobiililaitteitanne pelaamiseen.

Kuuntele, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Blue hat group customer reference
Katso video
Cockpit events customer reference
Katso video
Cluedup customer reference
Katso video

Ota yhteyttä

Etsitkö lisätietoa peleistämme? Tai onko mielessäsi ehkä joku tietty peli? Anna meidän auttaa! Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen kanssamme, niin ryhdytään luomaan mahtavia kokemuksia yhdessä.

Share this page