fbpx

Riskitöntä lisätuloa ja parempaa palvelua

  • Ulko- ja sisäaktiviteetit vieraittesi viihdyttämiseen
  • Ei ennakkoinvestointeja tai kustannuksia
  • Helppo asentaa ja tarjota asiakkaille

Johtavien hotellien luottama palvelu

Riskitöntä lisätuloa ja parempaa palvelua

  • Ulko- ja sisäaktiviteetit vieraittesi viihdyttämiseen
  • Ei ennakkoinvestointeja tai kustannuksia
  • Helppo asentaa ja tarjota asiakkaille

Johtavien hotellien luottama palvelu

Miksi TUI suosittelee meitä...

“TUI Nordic on tehnyt muutaman vuoden erittäin hedelmällistä yhteistyötä TAZ:n kanssa luoden interaktiivisia ja digitaalisia aktiviteetteja pohjoismaisille konseptiyksiköillemme yli +10 kohteessa maailmanlaajuisesti.

Pelit ovat olleet erittäin käyttäjäystävällisiä, helppoja pelata, hauskoja, tietoa antavia ja asiakkaidemme arvostamia. Nautimme erittäin paljon työskentelystä Karin ja hänen tiiminsä kanssa. TAZ toimittaa sovitut asiat aina ajallaan, ylittää odotukset ja osoittaa ymmärrystä tarpeisiimme. Kari on kuunnellut toiveitamme ja palautettamme ja luonut räätälöityjä digitaalisia aktiviteetteja, jotka sopivat asiakkaillemme ja brändillemme. Suosittelemme TAZ:ia luotettavana ja innovatiivisena kumppanina“.

–Eeva Sainio,
TUI Blue Star Executive

Hauskoja, mukaansatempaavia ja edullisia aktiviteetteja vieraillesi

Onko sinulla MICE-ryhmiä tulossa hotelliisi konferensseihin, teambuilding-päiviin tai kokouksiin? Haluatko tarjota heille jotain uutta, erityistä ja mielenkiintoista henkilöstösi mahdollisimman vähäisellä osallistumisella? Haluatko myös tehdä tämän kaiken erittäin edulliseksi vieraillesi? Jos näin on, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle.

Meillä on yli 12 vuoden kokemus mukaansatempaavista tiimiaktiviteeteista mobiiliteknologiaa hyödyntäen. Pelissämme yhdistyvät liikunta, tiimiyttäminen ja oppiminen hauskalla, ainutlaatuisella ja moninkertaisesti palkitulla tavalla. Maailman johtavia brändejä edustavat tiimit ovat testanneet ja arvostaneet pelejämme hotelleissa ja konferenssikeskuksissa yli 60 maassa.

“Liiku & Ratkaise” on yksi helposti pelattavista ja hauskoista kokouksien virkistyspeleistämme. Se vie asiakkaasi hetkeksi pois kokoustunnelmasta ​​ja virkistää kehoa ja mieltä lyhyillä tiimikävelyillä ja viihdyttävillä aivopähkinöillä. Lisäksi se on loistava kisa!

Tarjoamme useita palveluvaihtoehtoja

All inclusive -tiimipelipalvelu: Luomme MICE-ryhmillesi brändätyn aloitussivun tarjolla olevista tiimipeleistä, myymme tapahtuman MICE-ryhmällesi, räätälöimme pelin, annamme ryhmälle peliohjeet, järjestämme tapahtuman etänä ja annamme teknisen tuen. Saat osuuden tuloista.

Henkilökuntasi käynnistämät joukkuepelit: Asennamme pelit puolestasi ja annamme sinun käynnistää pelit MICE-ryhmillesi. Veloitamme sinulta pienen kiinteän maksun per peli, ja voit veloittaa asiakkailtasi mitä haluat. Tarjoamme myös räätälöinnin tilauksesta.

Automaattiset pelit vapaa-ajan vieraille: Automatisoimme valitut pelit vapaa-ajan vieraille ja ajoitamme ne alkamaan viikkokalenterisi mukaan tai 24/7. Vieraat voivat kokea pelit myös ilman henkilökunnan osallistumista. Saatavilla on myös maksullisia pelejä (lisätuloa sinulle).

Pelit ovat ihanteellisia hyvin heterogeenisille ryhmille: aina nopeita aloittaa – pelit sisältävät kaikki tarvittavat ohjeet, ne eivät vaadi erityistaitoja – kaikki osallistujat ovat tasa-arvoisia, ei odotusaikoja – kaikilla on tekemistä koko tapahtuman ajan, pelit aktivoivat jalkoja ja aivoja – virkistävät niin kehoa kuin mieltä.

Mobiilioptimoidut hotellikokemukset

Aktiviteettikirjastomme sisältää pelejä nopeista energizereistä haastaviin joukkuekilpailuihin. Voit käyttää tapahtumaan mitä tahansa haluamaasi tilaa, ja vieraasi voivat pelata pelejä omilla mobiililaitteillaan.

Katso alta joitain suosituimmista peleistämme:

Who is who

Katso esimerkkiovideo murhamysteeripelistämme

Muokattavissa hotellillesi

Haluatpa sitten saada pelimme tukemaan brändiänne tai saada kaiken irti hotellisi sijainnista, me voimme toteuttaa sen. Voimme räätälöidä jokaisen pelin tarpeitanne vastaavaksi omalla ulkoasullanne. Varaa tapaaminen kanssamme oppiaksesi lisää palvelustamme!

Oletko valmis ilahduttamaan asiakkaitasi?

Haluamme auttaa hotelliasi järjestämään parempia tiimitapahtumia ja aktiviteetteja ilman resurssejanne. Varataan siis tapaaminen ja keskustellaan lisää siitä, kuinka ActionTrack-tiimipelimme voivat auttaa sinua kasvattamaan tulojasi ja ilahduttamaan asiakkaitasi.

Share this page